Kookboeken Franse Keuken Recensie Tips

Kookboeken Franse Keuken Recensie Tips

Kookboeken Franse Keuken Recensie Tips Informatie. De Franse keuken heeft een zeer lange en rijke traditie en geschiedenis. En tot op de dag van vandaag speelt de Franse keuken een prominente en dominante rol in de culinaire wereld.

Kookboeken Franse Keuken Recensie Tips Informatie

Voor liefhebbers van koken en lekker eten zijn goede kookboeken Franse keuken een inspiratiebron om zelf met Franse gerechten aan de gang te gaan. Op deze pagina zijn kookboeken Franse keuken recensie tips informatie en bestelmogelijkheden opgenomen waarbij de nadruk ligt op nieuwe Franse kookboeken.

Nieuwe Franse Kookboeken Overzicht Kookboeken Franse Keuken

Het overzicht van nieuwe Franse kookboeken is ingedeeld naar maand en datum van verschijnen. De nieuwste kookboeken Franse keuken staan dus bovenaan de lijst.

Elzas

Een gastronomische streek

  • Gérard Goetz Elzas Kookboek RecensieSchrijver: Gérard Goetz (Frankrijk)
  • Soort kookboek: Elzas kookboek, Frans kookboek
  • Aantal recepten: 110 gerechten
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Verschijnt: 9 juni 2020
  • Omvang: 408 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Inhoud kookboek: Op een lieflijke plek in de Elzas bevindt zich het bekende hotel Julien Fouday dat zestig jaar geleden door de opa van Gérard Goetz geopend werd. Gérard weet als geen ander wat voor een bijzondere plek de Elzas is, hij kent de mooiste streekproducten, de beste – ambachtelijke – producenten en de lekkerste gerechten waar de omgeving om bekend staat. In het prachtige boek Elzas neemt hij je mee op een gastronomische reis door deze inspirerende streek…lees verder >

Provence

Heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk

  • Alex Jackson Provence Kookboek RecensieSchrijver: Alex Jackson (Engeland)
  • Soort kookboek: Provence kookboek, Frans kookboek
  • Origineel: Provençal (2019)
  • Uitgever: Good Cook
  • Verschenen: 12 september 2019
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Inhoud kookboek: De Provençaalse keuken is een van de meest populaire regiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen prachtige producten door de ligging en het gunstige klimaat; producten van het land en uit de zee. Ook invloeden uit Italië en Noord-Afrika proef je terug in de typische gerechten uit de Provence…lees verder >

Meer Franse Kookboeken

Cooking Sous Vide Kookboek Thomas N. EnglandCooking Sous Vide

  • Schrijver: Thomas N. England
  • Soort kookboek: sous vide koken kookboek
  • Taal: Engels
  • Aantal recepten: 70+
  • Uitgever: Dorling Kindersley
  • Verschenen:  januari 2017
  • Omvang: 191 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Paperback
  • Inhoud kookboek: Sous Vide (which is French for under vacuum ) is the process of cooking foods, like meats and vegetables, in sealed bags submerged in a water bath that is maintained at a constant temperature. The result is food that is cooked nearly perfectly because of precise temperature control that virtually eliminates the possibility of over-or under-cooking food. The slow, controlled method of sous vide results in meats and vegetables that have a much more delicate texture than if being cooked at high temperatures.Cooking Sous Vide covers the basics of how sous vide works, buying the right equipment, how to season sous vide foods, and how to cook sous vide safely, while achieving optimum results. Over 70 recipes, with beautiful color photography, are featured throughout.

Alain Caron - Mijn Franse Keuken Kookboeken Franse KeukenMijn Franse Keuken

  • Schrijver: Alain Caron
  • Soort kookboek: algemeen kookboek Franse keuken
  • Taal: Nederlands
  • Aantal recepten: 75+
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschenen: 13 oktober 2016
  • Omvang: 239 pagina’s (met foto’s)
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Inhoud kookboek: Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier en blauwebessensaus tot crème brûlée met karamel en fleur de sel.

Soups Kookboek Cuisine et Vins de FranceSoups

  • Schrijver: Cuisine et Vins de France
  • Soort kookboek: soep uit de Franse keuken
  • Taal: Engels
  • Aantal recepten: 100
  • Uitgever: Whitecap Books, Le Bon Cuisine
  • Verschenen: augustus 2016
  • Omvang: 192 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Paperback
  • Inhoud kookboek: The art of preparing soup is easily mastered in this beautiful new title from Le Bonne Cuisine. From traditional consommé and bouillabaisse to chilled soups and even hearty stews, Soups offers 100 ways to introduce or complete a meal. More than just a list of delicious recipes, Soups is also a primer on ingredients and techniques from French cuisine. With profiles on traditional ingredients that include their uses, flavors, and nutritional information, this book has everything you need to know to make impressive and sumptuous soups. Hot or cold, velvety and creamy, or light and healthy, these are easy soups for everyday meals or your most elaborate dinners.

Bijpassende Kookboeken en Informatie