Julius Jaspers Kookboeken Overzicht Recensie

Julius Jaspers Kookboeken Overzicht Recensie

Julius Jaspers Kookboeken Overzicht en Informatie

Julius Jaspers Kookboeken Overzicht Recensie en Informatie. De Nederlandse chef en televisiekokJulius Jaspers heeft in de afgelopen jaren een aantal populaire en succesvolle kookboeken geschreven. Op deze pagina vind je het Julius Japers kookboeken overzicht recensie en informatie. In de afgelopen twee jaar is Julius Jaspers voor actief geweest met het schrijven van twee BBQ-kookboeken. Maar hij heeft ook andere kookboeken op zijn naam staan.

NieuwJulius Jaspers Kookboeken

Het complete BBQ Boek

  • Soort kookboek: Barbecue kookboek
  • Julius Jaspers Het complete BBQ Boek Barbecue Kookboek InformatieSchrijver: Julius Jaspers
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschijnt: 3 april 2020
  • Omvang: 416 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Inhoud kookboek: Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt…lees verder >

Julius Jaspers Kookboeken Overzicht

Hieronder vind je het Julius Jaspers kookboeken overzicht, Het nieuwste Julius Jaspers kookboek staat bovenaan.

Julius Jaspers Het Ultieme Hamburgerboek Recensie Hamburger KookboekHet Ultieme Hamburgerboek

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort kookboek: Hamburger kookboek, hamburger recepten
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschenen: 15 mei 2017
  • Omvang: 256 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: gebonden kookboek
  • Inhoud kookboek: Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger…lees verder >

Julius Jaspers BBQ Bijbel Barbecue KookboekBBQBijbel

Van asperges tot zwezerik

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort kookboek: BBQ kookboek, barbecue recepten
  • Aantal recepten: 250
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschenen: 2016
  • Omvang: 511 pagina’s met foto’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek / Ebook
  • Inhoud kookboek: BBQ bijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber. Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQ bijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs…lees verder >

Julius Jaspers Simple Smart Cooking KookboekSimple Smart Cooking

Smaken van toen in een nieuw jasje

    • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
    • Soort kookboek: algemeen kookboek met eenvoudige recepten
    • Aantal recepten:
    • Uitgever: Carrera Culinair
    • Verschenen: oktober 2015
    • Omvang: 256 pagina’s (met afbeeldingen)
    • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
    • Inhoud kookboek: In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf ‘echte’ recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf ‘lekker maken’ die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en uitnodigen tot experimenteren. Smaken van toen in een nieuw jasje. De basis staat centraal. Niet te veel poespas…lees verder >

 

Julius Jaspers Smart BBQ Barbecue KookboekSmart BBQ

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort kookboek: Barbecue kookboek
  • Aantal recepten:
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschenen: oktober 2015
  • Omvang: 256 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Inhoud kookboek: Met Smart BBQ laat topchef Julius Jaspers zien hoe gevarieerd en lekker barbecueën kan zijn. Jaspers tovert een compleet diner van de barbecue! Naast het standaard assortiment van vlees en vis maakt Jaspers met allerhande groenten en fruit voorgerechten, bijgerechten en desserts. Voor elke barbecue, of het er nu een is met kooltjes of op gas, geeft hij een specifieke kooktechniek…lees verder >

Ron Blaauw Julius Jaspers Koken voor kleine sterrenKoken voor kleine sterren

Het inspiratiekookboek voor ouders met jonge kinderen

  • Schrijver: Ron Blaauw, Julius Jaspers
  • Uitgever: Fontaine Uitgevers
  • Verschenen: 2011
  • Omvang: 144 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Paperback
  • Inhoud kookboek: De originele recepten in dit boek zijn van de hand van topkok Ron Blaauw en Julius Jaspers. Die combinatie staat garant voor inspirerende recepten die toch laagdrempelig zijn en geschikt voor elk moment van de week. Het boek is ingedeeld volgens verschillende themas van het voorbereiden van een picknick en het opzetten van een moestuin tot een kerstmaaltijd voor het hele gezin.  Volkskrantjournalist Wim de Jong interviewde een aantal bekende en minder bekende ouders, waaronder Paul de Leeuw, chef-kok Maria Uva en kinderarts Herman van Tinteren…lees verder >

Julius Jaspers Smart Cooking Compleet KookboekSmart Cooking Compleet

Lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschenen: 2011
  • Omvang: 355 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Inhoud kookboek: Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag! Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de ‘software’ koos hij voor een carrière in de ‘hardware’ en gaf twintig jaar lang leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar…lees verder >

Julius Jaspers Biografische Informatie

Bijpassende Kookboeken en Informatie