BBQ Kookboeken met Barbecue Recepten

BBQ Kookboeken met Barbecue Recepten

BBQ Kookboeken met Barbecue Recepten. Barbecuen is allang niet meer een hamburger of een worstje op het rooster gooien en wachten tot hij gaar is. Nee het is uitgegroeid tot een manier van koken die met aandacht en inventiviteit gedaan wordt. 

BBQ Kookboeken met Barbecue Recepten

BBQ kookboeken met barbecue recepten kunnen goede inspiratie bieden voor wie eens wat anders wil dan een simpel stukje vlees. En ook de aandacht voor gezonde BBQ recepten is enorm toegenomen. Steeds meer BBQ kookboeken met goede en lekkere recepten voor de barbecue worden ook in het Nederlands uitgegeven. En op deze pagina vind je een selectie van recente en goede BBQ kookboeken. Onderaan de pagina kun je ook nog een aantal goedkope Barbecue Kookboeken vinden die nieuw maximaal € 15,00 mogen kosten.

Nieuwe BBQ Kookboeken 2017

Onderstaande nieuwe BBQ kookboeken 2017 zijn op datum van verschijnen ingedeeld. Het nieuwste kookboek met barbeque recepten staat bovenaan de lijst.

Julius Jaspers Het Ultieme Hamburgerboek Recensie Hamburger KookboekHet Ultieme Hamburgerboek

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort kookboek: Hamburger kookboek, hamburger recepten
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschenen: 15 mei 2017
  • Omvang: 256 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Prijs: € 25,00
  • Inhoud kookboek: Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende hamburgers mee maken. Reken maar uit: 18 buns x 51 patties x 40 toppings x 42 sauzen 1.542.240. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Om je op weg te helpen heeft Julius 38 burgers volledig uitgewerkt en 14 bevriende chef-koks gevraagd naar hun ultieme burger.
  • …Meer Informatie en Bestellen >

Jan Braai BBQ met Braai Recensie Barbecue KookboekBBQ met Braai

Alles over het echte barbecuën

  • Schrijver: Jan Braai (Zuid-Afrika)
  • Soort kookboek: barbecue kookboek
  • Aantel recepten:
  • Uitgever: Uitgeverij Marmer
  • Verschenen: 24 april 2017
  • Omvang: 200 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Gebonden Boek 
  • Prijs: € 19,95
  • Inhoud kookboek: In BBQ met Braai kom je alles te weten over wat je op een goed vuur kunt bereiden. Je vindt er niet alleen recepten voor het roosteren van vlees, vis en hert, maar leert ook de lekkerste sauzen te maken. En curry’s, couscous, rösti… En wat dacht je van cognac-tiramisu of appeltaart in een potjie? Jan Braai is dé braai-chef van Zuid-Afrika. Hij heeft overal in Zuid-Afrika gebraaid, met duizenden landgenoten, en hij weet als geen ander wat mensen over braaien willen weten. Jan Braai is ook initiatiefnemer van National Braai Day, waarvan Desmond Tutu beschermheer is. Op die dag, jaarlijks op 24 september, verzamelen alle Zuid-Afrikanen zich rond hun vuren en eren zo hun erfgoed. BBQ met Braai is de opvolger van het succesvolle BQQ kookboek Braai.
  • …Meer Informatie en Bestellen >

Jord Althuizen Smokey Goodness 2 Recensie Barbecue KookboekSmokey Goodness 2

De next level barbequeboek

  • Schrijver: Jord Althuizen (Nederland)
  • Soort kookboek: barbeque kookboek
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 11 april 2017
  • Omvang: 224 pagina’s (met foto’s)
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Prijs: € 24,99
  • Flaptekst en inhoud kookboek: Smokey Goodness 2 is het nieuwe barbecueboek van wereldkampioen BBQ Jord Althuizen. Het jurylid van RTL 4’s Grillmasters gaat in dit prachtige, ruige barbecueboek op zoek naar de allerlekkerste BBQ-recepten en smeulende verhalen wereldwijd…lees verder >
  • …Meer Informatie en Bestellen >

Goedkope Barbecue Kookboeken

Voor mensen die niet al te veel willen uitgeven, heeft de redactie hieronder een aantal goedkope Barbecue Kookboeken opgenomen die nieuw niet meer dan € 15,00 kosten.

500 Barbecuegerechten Paul Kirk BBQ Kookboek500 Barbecuegerechten

Heerlijke recepten voor de barbecue, van kleine hapjes tot vis, vlees, gevogelte, vegetarische hapjes, bijgerechten en desserts.

  • Schrijver: Paul Kirk (Engeland)
  • Genre: BBQ Kookboek, barbecue recepten
  • Aantal recepten: 500
  • Origineel: 500 barbecue Sizzlers (2008)
  • Nederlandse vertaling: Hennie Fransen-Seebregts
  • Uitgever: Veltman Uitgevers
  • Omvang: 288 pagina’s met foto’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Prijs: € 9,99
  • .,.Meer Informatie Reviews en Bestellen >

Minibijbel Barbecue KookboekMinibijbel Barbecue

180 spetterende recepten voor de barbecue en grillplan

  • Schrijfster: Linda Tubby
  • Soort kookboek: BBQ kookboek
  • Aantal gerechten: 180+ recepten
  • Uitgever: Veltman Uitgevers
  • Omvang: 256 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Prijs: € 10,00
  • Inhoud kookboek: Een fantastische collectie van meer dan 180 spetterende recepten voor barbecue en grillpan. Leer hoe u elk soort gerecht voorbereidt, kookt en serveert voor de ultieme eetervaring in de openlucht. Leer hoe veelzijdig de barbecue kan zijn, of u nu jakobsschelpen grilt in hun schelp, een hele gerookte kip met pompoenpesto serveert, uien met zongedroogde tomaten roostert of een strandbarbecue voorbereidt voor een lekker luie en lange zeevruchtenpicknick. Bevat een spannende reeks gerechten voor elke smaak en gelegenheid, van informeel vingervoedsel als groentequesadilla’s tot langzaam gegaarde en niet te versmaden spektakelstukken als gebarbecuede ossenhaas. Met essentiële maaltijdbegeleiders als sesambolletjes en saffraanbroodspiesen en een scala aan klassieke dips, relishes en sauzen als chili-ketchup en tamarindemosterd. Praktische richtlijnen voor het kiezen, plaatsen en organiseren van een barbecue, plus deskundig advies voor het gebruik van een grillpan bij slecht weer. Een scala aan marinades om vlees en vis op te peppen en suggesties voor het minderen van vet zonder aan smaak in te boeten. Duidelijk geïllustreerde stap-voor-stapinstructies om het succes van elk recept te verzekeren, plus volledige voedingsinformatie als hulp bij dieetplanning.
  • …Meer Informatie Reviews en Bestellen >

Kookboek Steven Raichlen Culinaire BBQFantastische Vleesrecepten voor een Culinaire BBQ

  • Schrijver: Steven Raichlen
  • Soort kookboek: BBQ kookboek
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Omvang: 400 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Paperback
  • Prijs: € 14,99
  • Inhoud kookboek: Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale BBQ-scene. Met fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecueën dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecueën en grillen.
  • …Meer Informatie Reviews en Bestellen >

Meer Goede BBQ Kookboeken

Het overzicht van nieuwe en goede BBQ kookboeken ingedeeld op  datum en/of jaar van verschijnen van het kookboek met barbecue recepten.

Julius Jaspers BBQ Bijbel Barbecue KookboekBBQBijbel

Van asperges tot zwezerik

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort kookboek: BBQ kookboek, barbecue recepten
  • Aantal recepten: 250
  • Uitgever: Carera Culinair
  • Verschenen: 2016
  • Omvang: 511 pagina’s met foto’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek / Ebook
  • Prijs: € 29,99 / € 9,99
  • Inhoud kookboek: BBQ bijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber. Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQ bijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.
  • …Meer Informatie en Bestelmogelijkheden  >

Jord Althuizen Smokey Goodness BBQ Kookboek Wereldkampioen BarbecueSmokey Goodness

Het Barbecue kookboek van Wereldkampioen BBQ Jord Althuizen

  • Schrijver: Jord Althuizen (Nederland)
  • Soort kookboek: BBQ kookboek, barbecue recepten
  • Aantal recepten:
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschenen: maart 2016
  • Omvang: 192 pagina’s met foto’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Prijs:  € 24,99
  • Bijzonderheden: uitgeroepen tot Kookboek van 2016
  • Inhoud kookboek: Smokey Goodness is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Met Smokey Goodness haal je het beste uit je BBQ. Met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing, gouden tips en inspirerende recepten: van whole hog tot pulled pork en van sushi roll tot kip op een bierblikje. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill on!
  • …Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Julius Jaspers Smart BBQ Barbecue KookboekSmart BBQ

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Genre: BBQ Kookboek, barbecue recepten
  • Aantal recepten:
  • Uitgever: Carera Culinair
  • Omvang: 299 pagina’s met foto’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Prijs: € 27,50 / € 9,99
  • …Meer Informatie en bestellen >

Steven Raichlen Rook Kookboek BBQ en RookkastRook!

Culinair roken op de BBQ en andere rookkasten

  • Schrijver: Steven Raichlen
  • Soort kookboek: BBQ kookboek
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Omvang: 304 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Prijs: € 24,95
  • Inhoud kookboek: Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht! In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken. In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken van gerechten – van gerookte vleeswaren en zeevruchten tot gerookte cocktails, specerijen en desserts. Je zult leren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.
  • …Meer Informatie Reviews en Bestellen >

Bijpassende Kookboeken en Informatie

Share