Nicole Pisani – Hemels koken

Nicole Pisani Hemels koken recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe kookboek. Op 7 mei  2020 bij Uitgeverij Good Cook het nieuwe kookboek van de op Malta geboren top-chef Nicole Pisani.

Nicole Pisani Hemels koken Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het nieuwe kookboek Hemels koken. Het kookboek is geschreven en samengesteld door Nicole Pisano. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen van dit nieuwe kookboek van top-chef Nicole Pisani.

Nicole Pisani Hemels koken Recensie

Hemels koken

  • Schrijfster: Nicole Pisani (Malta)
  • Soort boek: algemeen kookboek
  • Uitgever: Good Cook
  • Verschijnt: 7 mei 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het kookboek van Nicole Pisani

Nicole Pisani, voormalig chef-kok van ‘NOPI’, laat met Hemels koken zien hoe je een echt goede en creatieve thuiskok wordt. Haar originele recepturen zijn uitnodigend en smaakvol: van basisrecepten als het maken van krachtige bouillons tot en met kook technieken als pekelen, inleggen en fermenteren. Van elegante hoofdgerechten tot en met supersalades, lekkere lunchgerechten, feestmaaltijden en troostrijke desserts.

Informatie over Nicole Pisani

De op Malta geboren Nicole Pisani was jarenlang chef-kok van Yotam Ottolenghi’s restaurant NOPI en Anna Hansen’s The Modern Pantry en is een van de meest dynamische chef-koks van haar generatie. Eerder verscheen haar eerste kookboek Hemelse soepen.

Bijpassende kookboeken en informatie