Marmoleum Keukenvloer Schoonmaken

Marmoleum Keukenvloer Schoonmaken

Marmoleum Keukenvloer Schoonmaken Tips Advies. Marmoleum is een geschikte vloerbedekking om in de keuken te gebruiken. Een goed onderhouden Marmoleum keukenvloer beschikt over een beschermende laag die het intrekken van vuil, vlekken en viezigheid moet tegengaan.

Marmoleum Keukenvloer Schoonmaken

Net als bij de meeste andere keukenvloeren is het belangrijk is dat je de Marmoleum vloer regelmatig schoonmaakt, liefst direct na het koken.

Hoe kun je de Marmoleum Keukenvloer Schoonmaken?

Met een vloerwisser kun je het ergste zand en vuil van de vloer verwijderen zodat deze geen krassen en beschadigingen kunnen maken. Heb je vlekken gemaakt of liggen er andere resten van het koken, gebruik dan een doekje, vochtig gemaakt met lauwwarm water, eventueel met een beetje groene zeep of een ander geschikt schoonmaakmiddel. Zorg er wel voor dat de zeepresten goed weg worden gehaald

Hoe kun je een vervuilde en beschadigde Marmoleum Vloer Schoonmaken?

Groot onderhoud aan de marmoleum keukenvloer is belangrijk voor een lange levensduur. Het advies is om zo eens in de twee jaar de vloer grondig te (laten) reinigen. Je zal verbaast staan van de hoeveelheid vuil die zelfs nog van een goed onderhouden Marmoleum keukenvloer afkomt als je deze grondig schoonmaakt. Als de marmoleum vloer er na lang en intensief gebruik niet meer als nieuw uit ziet, kun je de vloer weer ‘glans’ geven door de vloer te schrobben met een speciaal reinigingsmiddel en een schrobborstel. Neem hierna de vieze natte plekken op. En mop daarna met schoon water en laat de vloer drogen.

Marmoleum Schoonmaken Prijsopgave Aanvragen

Om een idee te krijgen wat het kost om een marmoleum vloer te laten schoonmaken, kun je het beste een gratis prijsopgave aanvragen. Dat kun je onder andere doen via onderstaande bedrijven.


advertentie

Arendse Vloeronderhoud

Gespecialiseerd in onderhoud en reiniging van linoleum, marmoleum en natuursteen vloeren.
Telefoon: 06-27125805
Email: info@arendse-vloeronderhoud.nl
Website: Arendse-vloeronderhoud.nl

Marmoleum Vloer Professioneel Laten Reinigen

Deze manier van het schoonmaken van de marmoleum keukenvloer vergt een behoorlijke inspanning en kennis en kunde. Daarom kan het goed zijn om hiervoor een vakkundig en gespecialiseerd vloerenbedrijf in te huren. Doordat deze bedrijven gebruik maken van speciale schrobmachines wordt de Marmoleum vloer beter schoon en zal ook de beschermlaag optimaal worden aangebracht. Via de link kun je meer informatie vinden en een prijsopgave vragen voor deze klus...meer informatie over professioneel marmoleum schoonmaken >


Bijpassende Tips en Informatie

 

Afbeelding bovenaan de pagina:
Forbo Flooring