Zero Waste Koken Recensie ∗∗∗∗

Zero Waste Koken recensie en informatie over dit kookboek met recepten en tips hoe te koken zonder restjes en verspilling. Op 10 april 2019 is bij Uitgeverij Forte Culinair het kookboek verschenen dat je tips, advies en recepten geeft om te koken met zo min mogelijk verspilling.

Zero Waste Koken Recensie en Informatie

Inmiddels zijn de meesten van ons er wel van bewust dat we te vaak en te veel etenswaren weggooien. En dat is niet alleen zonde van het geld maar ook verspilling van eten maar ook van grondstoffen en energie. Als we met zijn allen verspilling van eten wat meer zouden voorkomen, levert dat een behoorlijk positieve bijdrage aan het milieu. Maar dan kom je bij de vraag, hoe kan je dit doen?

Het kookboek Zero Wate Koken van Florence-Léa Siry geeft op deze vraag antwoord. Op een leuke en aanstekelijk manier zet het boek aan om op een meer verantwoorde manier met voedsel om te gaan. Maar dat is niet de enige kwaliteit van het boek. Erg leuk en origineel zijn de recepten op basis van ingrediënten die de meeste van ons reststreeks op de composthoop of erger nog in de afvalbak zouden gooien.

Kookboek Zero Waste Koken

Wat bijvoorbeeld te denken van gerechten waarin de bladeren van bloemkool of brocoli worden verwerkt, taart van appelschillen of siroop van fruitschillen. Zeer originele ingrediënten waarvan verbazende gerechten gemaakt kunnen worden. En dit is nog maar een zeer kleine greep uit dit inspirende kookboek.

Praktisch, orgineel en duurzaam kookboek

Natuurlijk is niet elk gerecht verrassend. Maar voldoende om te spreken van een origineel kookboek. Als je daarbij optelt dat de recepten overzichtelijk en duidelijk gemaakt zijn zodat ook de mindere kok ermee uit de voeten kan, dan kun je spreken van een geslaagd kookboek. Ook leuk om cadeau te geven trouwens. Het kookboek Zero Waste Koken is gewaardeerd met ∗∗∗∗ (uitstekend).

Zero Waste Koken

Geen restje – Heerlijk koken

  • Schrijftser: Florence-Léa Siry 
  • Soort kookboek: koken zonder verspilling
  • Uitgever: Forte Culinair
  • Verschenen: 10 april 2019
  • Omvang: 175 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 
  • Waardering redactie∗∗∗∗ (uitstekend)

Bijpassende Kookboeken en Informatie