Wodka De Complete Gids

Wodka De Complete Gids recensie waardering en informatie. In september 2018 is bij Uitgeverij Lannoo een nieuw deel verschenen in de reeks gidsen over drank, Wodka De complete gids van de schrijfsters Frédéric Du Bois, Isabel Boons.

Wodka De Complete Gids Recensie

Wodka De Complete Gids Recensie

Zodra het boek gelezen is door de redactie kun je op deze pagina de Wodka De Complete Gids recensie en waardering lezen. Uiteraard kun je hier nu al informatie over de inhoud van het boek vinden, net als gegevens van de verschillende uitgave en mogelijkheden om de gids te bestellen.

Frédéric Du Bois, Isabel Boons – Wodka De Complete Gids

  • Schrijvers: Frédéric Du Bois, Isabel Boons
  • Soort boek: wodka gids
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschenen: september 2018
  • Omvang: 286 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Waardering★★★ (uitstekend) Theo Jordaan

Inhoud Wodka De Complete Gids

De geheimen achter deze mysterieuze spirit ontrafeld. Wodka is al lang véél meer dan het nationale drankje van Rusland en Polen. Van Azië en Groot-Brittannië tot de Verenigde Staten: dit vuurwater heeft de hele wereld veroverd en is de meest verkochte spirit ter wereld. De term vuurwater duidt op zijn belangrijkste kwaliteit: een neutrale sterkedrank, zonder geur en met een pure smaak, en hierdoor meteen ook de beste vriend van elke barman en de basis van elke Cosmopolitan, Moscow Mule of Bloody Mary. Wodka, de complete gids vertelt je alles, van de oorsprong, de productiemethode, een overzicht van de talloze wodkamerken en de lekkerste cocktails tot hoe je deze drank het beste drinkt.

Wodka Merken

Welke wodka merken zijn er? Wat zijn de wodka soorten die door de verschillende wodka merken gemaakt worden? In welke landen wordt er wodka gemaakt? Wat zijn de Nederlandse wodka merken?…Wodka Merken >

Bijpassende Boeken en Informatie