Sander de Vaan – Wijngids Spanje

Sander de Vaan Wijngids Spanje recensie en informatie over de inhoud van dit boek over Spaanse wijn. Op 12 september 2019 verschijnt bij Uitgeverij Edicola Culinair het nieuwe boek over de beste wijnen van Spanje.

Sander de Vaan Wijngids Spanje Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Wijngids Spanje. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud lezen van dit boek over Spaanse wijn, geschreven door Sander de Vaan.

Sander de Vaan Wijngids Spanje Recensie en InformatieBoek Kopen

Wijngids Spanje

Ontdekkingstocht langs alle wijnstreken en de beste bodegas

  • Schrijver: Sander de Vaan (Nederland)
  • Soort boek: wijnboek, wijngids
  • Uitgever: Edicola Culinair
  • Verschijnt: 12 september 2019
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 
  • Waardering:

Flaptekst van het Boek

Spanje is één van de belangrijkste wijnproducenten van de wereld en qua oppervlakte zelfs het grootste wijnland ter wereld. De laatste Nederlandse wijngids over Spaanse ‘vino’s’ stamt uit 2001 en dat terwijl er de laatste 25 jaar juist een ingrijpende modernisering van de sector heeft plaatsgevonden!

Auteur Sander de Vaan neemt de lezer mee op een tocht langs bekende en minder bekende Spaanse wijnhuizen uit alle 70 ‘Denominaciones de Origien’ op het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische Eilanden. Naast de uitgebreide en diepgaande informatie over de verschillende herkomstgebieden biedt Wijngids Spanje – Een Vuelta langs alle wijngebieden en de beste bodegas ook een overzicht van de meest representatieve wijnen uit iedere streek. Het verhaal van Spaanse wijnmakers (plus een enkele Nederlander en Belg) en richtprijzen van de Spaanse wijnen maakt de wijngids compleet.

Wijngids Spanje is de perfecte gids voor kenners, liefhebbers én iedereen die graag eens een bijzondere Spaanse wijn wil proeven. Want Spanje is zoveel meer dan alleen de bekende La Rioja wijnstreek!

Bijpassende Boeken en Informatie