Nieuwe Keukentrends 2017 Overzicht Keukennieuws

Nieuwe Keukentrends 2017 Overzicht Keukennieuws

Welke nieuwe keukentrends 2017 kunnen we verwachten? Wat voor nieuws kunnen we verwachten in de keuken inrichting van 2017? De redactie van Allesoveretenendrinken.nl verwacht nog meer aandacht voor pittcooking, een verdere toename van natuurlijke materialen zoals hout in de keuken, de definitieve doorbraak van de zwevende keuken en de komst van de pop-up afzuigkap.

Wat zijn de nieuwe keukentrends 2017

Op deze pagina vind je keukennieuws 2017 en de nieuwste ontwikkelingen in de keuken en nieuwe keukentrends voor 2017.

Wat voor keukennieuws kun je in 2017 verwachten?

Hieronder vind je een aantal van de keukentrends en het keukennieuws zoals de redactie deze verwacht in 2017.

Pittcooking

De geïntegreerde kookplaat, bij velen bekend als Pittcooking zal naar verwachting is steeds meer nieuwe keukens een plek krijgen. Bij pittcooking zijn de kookpitten opgenomen in het werkblad en vormen daarmee één geheel met de rest van de keuken.

Gebruik van Natuurlijke materialen in de keukeninrichting

De keuken is meer en meer een vertrek geworden waarin we veel verblijven. Vaak lopen keuken en woonkamer in elkaar over. En om onszelf prettig en behaaglijk te voelen in de keuken worden er steeds meer natuurlijke materialen gebruikt bij de keuken inrichting. Vooral hout in de keuken wordt steeds vaker toegepast.

Troffelvloer KeukenNIEUW: Troffelvloer in de Keuken

Een troffelvloer is een sterke vloer die krasbestendig is en zee vloeistofdicht is. Van oorsprong werden troffelvloeren vooral gebruikt in de badkamers, toiletten en keukens van ziekenhuizen, hotels en andere horecagelegenheden en natuurlijk in bedrijfsruimtes. Maar omdat de voordelen van de troffelvloer ook gelden voor woningen, worden ze langzamerhand ook steeds vaker gelegd in woningen. Een van de ruimtes waarvoor een troffelvloer zeer geschikt is, is de keuken…lees verder >

Het keukendesign wordt nog minimalistischer door de zwevende keuken

In de afgelopen twee jaar kenmerkte het moderne keukendesign al door gebruik te maken van greeploze keukens en het verdwijnen van handrepen op de keukenkastjes en keukenlades. In 2017 wordt deze trend van de minimalistische keuken nog een stapje verder doorgevoerd door de zwevende keuken. Bij een zwevende keuken raken de keukenblokken de grond niet waardoor een ruimtelijk effect in het design van de keuken ontstaat. De keuken die bovenaan de pagina is afgebeeld is een zwevende keuken.

Keukentrends 2017 Pop-Up aAzuigkapDe pop-up afzuigkap maakt zijn definitieve doorbraak

Zoals de naam al een beetje aangeeft wordt de pop-up afzuigkap pas zichtbaar als je hem gaat gebruiken. Is hij niet in gebruik dan verdwijnt hij meestal in het werkblad. Naar verwachting zal 2017 het jaar zijn waarin je in steeds meer keukens de pop-up-afzuigkap ziet verschijnen…lees verder >

De design afzuigkap wordt steeds belangrijker

Tot voor kort was de afzuigkap in de keuken een beetje een ondergeschoven kindje. Een afzuigkap was nodig. Maar om nou te zeggen dat er veel aandacht besteed werd aan het design en de vormgeving!? Meestal niet. Gelukkig zie je nu steeds vaker afzuigkappen waarbij speciale aandacht is besteed aan de vormgeving. Een van de nieuwste trends in het design is bijvoorbeeld de ronde afzuigkap. Maar ook andere vormen en oog voor detail in de afwerking van de afzuigkap krijgen bijzondere aandacht en dat kun je terug zien in de inrichting van de moderne keuken.

Bijpassende Informatie en Aanbiedingen