Josh Niland – De hele vis Kookboek

Josh Niland De hele vis Kookboek recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe kookboek met vernieuwende visgerechten. In september 2020  bij Karakter Uitgevers het kookboek van de Australische top-chef Josh Niland.

Josh Niland De hele vis Kookboek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het nieuwe kookboek De hele vis. Het kookboek is geschreven en samengesteld door Josh Niland. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen van dit nieuwe vis kookboek van Josh Niland.

Josh Niland De hele vis Kookboek Recensie.

De hele vis – Het kookboek

Een nieuw visie op koken en eten

  • Schrijver: Josh Niland (Australië)
  • Soort kookboek: vis kookboek
  • Aantal recepten: 60 gerechten
  • Origineel: The Whole Fish Cookbook (2019)
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Verschijnt: september 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het vis kookboek van Josh Niland

We willen allemaal meer vis eten en we zijn doordrongen van het belang van duurzaamheid: met dit boek raak je geïnspireerd en breid je je repertoire uit met de heerlijkste nieuwe ideeën van dé chef-kok van deze tijd.

In De hele vis – het kookboek benadert Sydney’s meest innovatieve chef-kok Josh Niland op een heel nieuwe manier alle aspecten van het bereiden van visgerechten. Of het nu gaat om het vinden van de juiste vis, het fileren, rijpen of zouten, alles wat we al dachten te weten wordt opnieuw onder de loep genomen en uitgelegd. Josh Nilands missie is anderen te inspireren vis te zien als een bijzondere voedingsbron en een culinair seizoensproduct. Met dit boek zijn nieuwe culinaire hoogtepunten binnen ieders handbereik.

Proef de meer dan 60 recepten voor het bereiden van talloze vissoorten: van kabeljauw-leverpaté op toast, vis-cassoulet en geroosterd merg van vissenbotten tot aan de echte perfecte fi sh-and-chips. De hele vis – het kookboek zal de lezer er snel van overtuigen dat er meer op de wereld is dan alleen visfilet en dat er veel meer soorten vis zijn dan we denken.

Bijpassende kookboeken en informatie