Jonathan Zandbergen – Vijf seizoenen

Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen recensie en informatie over de gerechten, recepten en inhoud van het kookboek. Op 29 november 2019 verscheen bij Uitgeverij Carrera Culinair het nieuwe kookboek van Jonathan Zandbergen.

Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het kookboek, geschreven door Jonathan Zandbergen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit kookboek met recepten en gerechten voor elk van de seizoenen van de bekende chef Jonathan van Zandbergen.

Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen Recensie Kookboek

Vijf seizoenen

  • Schrijver: Jonathan Zandbergen
  • Soort kookboek: seizoenskookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschenen: 29 november 2019
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het kookboek van Jonathan  Zandbergen

In zijn nieuwe kookboek neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is. Zo kun je thuis eindeloos combineren en variëren.

Bijpassende Kookboeken en Informatie