Ei Kookboeken Recensie Tips Eigerechten

Ei Kookboeken Recensie Tips Eigerechten

Ei Kookboeken Recensie Tips Eigerechten Ei Recepten. Eieren worden in heel veel gerechten en recepten gebruikt. Toch staat het ei in veel  recepten niet centraal en dit terwijl er heerlijke ei gerechten gemaakt kunnen worden. Gelukkig verschijnen er met regelmaat goede ei kookboeken. Op deze pagina heeft de redactie een overzicht gemaakt van de beste en nieuwe ei kookboeken recensie tips eigerechten en ei recepten.

Nieuwe Ei Kookboeken Recensie en Informatie

Hieronder is een overzicht gemaakt van nieuwe ei kookboeken. Het meest recente ei kookboek staat bovenaan. Ook kookboeken met eigerechten en ei recepten die nog moeten verschijnen zijn in de lijst opgenomen. Als de redactie het ei kookboek gelezen heeft, is er een recensie opgenomen.

Ei

Meer dan 70 verrukkelijke recepten met eieren

  • Schrijfster: Lucy O’Reilly 
  • Soort kookboek: algemeen ei kookboek
  • Aantal recepten: 70+
  • Origineel:
  • Nederlandse vertaling:
  • Uitgever: Veltman Uitgevers
  • Verschijnt: 25 januari 2017
  • Omvang: 176 pagina’s (met afbeeldingen)
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Prijs: € 17,50
  • Inhoud kookboek: Voedzaam, heerlijk en afzonderlijk verpakt: eieren zijn oer-superfood. Een ei doet aan onze kindertijd denken: het is waarschijnlijk het eerste wat we leren klaarmaken. Eieren eten we voor we naar ons werk gaan en als we ’s avonds laat trek krijgen. Dit boek geeft eieren het respect dat ze verdienen. Enkele voorbeelden zijn ontbijtkedgeree, groene shakshuka voor de lunch en krabsoufflé als avondmaal, gevolgd door îles flottantes. Elk recept is snel te bereiden, gaat vergezeld van een foto en is duidelijk beschreven. Eenvoudig of chic: elke maaltijd begint en eindigt met een ei.
  • …Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Blanche Vaughan - Ei De beste recepten Ei KookboekenEi

De beste recepten

  • Schrijfster: Blanche Vaughan ♀ (Engeland)
  • Soort kookboek: algemeen ei kookboek
  • Origineel: Egg (2015)
  • Nederlandse vertaling: Mariëlle Steinpatz
  • Uitgever: Karakter Uitgevers
  • Omvang: 206 pagina’s (met foto’s)
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Prijs: € 19,39
  • Inhoud kookboek: Waar zouden we zijn zonder dit mooie product? Zijn veelzijdigheid maakt het ei onmisbaar in gerechten uit de hele wereld. We eten eieren in zo veel verschillende gerechten en op zo veel verschillende momenten: als ontbijt, gekookt, gebakken of gepocheerd, bij de lunch in een salade, als ingrediënt van cake of koekjes bij de thee en in diverse vormen bij het avondmaal. Eieren zijn onmisbaar in de keuken. Ei, van Blanche Vaughan, is door zijn bijzondere vorm een heel spannende uitgave. En zal zeker opvallen!
  • …Meer Informatie Recensies en Bestelinformatie >

Bijzondere Goedkope en Beste Ei Kookboeken

De bijzondere, goedkope en beste ei kookboeken zijn al wat langer te koop en in een enkel geval alleen nog maar tweede hands verkrijgbaar. Hier is de indeling alfabetisch om naam van de schrijver of schrijfster van het betreffende kookboek.

Ei Kookboekje met MagneetEi

30 heerlijke recepten met ei in en boekje met magneet

  • Schrijfster: Carla Bardi ♀
  • Soort kookboek: klein compact ei kookboekje
  • Aantal recepten: 30
  • Uitgever: Rebo Producties
  • Omvang:
  • Uitgave: Gebonden Boekje met Magneet
  • Prijs: € 4,99
  • Inhoud: Klein en compact kookboekje uit de serie magneet kookboekjes van Rebo Producties.
  • …Meer Informatie Recensies en Bestelmogelijkheden >

Kookboek Eiergerechten Jodi Liano Good CookEiergerechten

Van omeletten tot quiches

  • Schrijfster: Jodi Liano ♀ (Verenigde Staten)
  • Soort kookboek: algemeen ei kookboek
  • Aantal recepten: 40
  • Origineel: Eggs
  • Nederlandse vertaling: Kate Sears
  • Uitgever: Good Cook
  • Omvang: 112 pagina’s (met foto’s)
  • Uitgave: Paperback
  • Prijs: € 5,00
  • Inhoud kookboek: Ontdek de vele culinaire mogelijkheden van eieren; van luchtige omeletten met kruiden en hartige
    panini’s met ei en bacon, tot romige quiches, heerlijke frittata’s en goedgevulde ontbijtburrito’s. Eieren zijn een van de meest geprezen en veelzijdigste ingrediënten ter wereld. Ze zijn niet alleen geschikt als basis voor ontbijt- en brunchgerechten, maar eieren zijn ook fantastisch voor een lichte lunch en zelfs als onderdeel van het diner. Daarnaast zijn eieren erg gezond: ze zitten boordevol eiwitten, vitaminen en mineralen.
  • …Meer Informatie Recensies en Bestelmogelijkheden >

Bijpassende Informatie en Kookboeken

Share