Easy Vegan Feelgood Kookboek

Easy Vegan Feelgood Kookboek van Sanne van Rooij recensie en informatie over de inhoud van dit vegan kookboek van Living the Green Life Easy. Op 10 september 2019 verscheen bij Kosmos Uitgevers dit nieuwe veganistische kookboek van Sanne van Rooij van Living the Green Life Easy.

Easy Vegan Feelgood Kookboek van Sanne van Rooij Recensie en Informatie

Als de redactie het kookboek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van dit vegan kookboek van Sanne van Rooij. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit nieuwe vegan kookboek van Sanne van Rooij van Living the Green Life Easy.

Easy Vegan Feelgood Kookboek van Sanne van Rooij Recensie

Easy Vegan Feelgood Kookboek

Lekkere makkelijke Italiaanse recepten

  • Schrijfster: Sanne van Rooij (Nederland)
  • Soort kookboek: Italiaans kookboek, vegan kookboek
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschenen: 10 september 2019
  • Omvang: 176 pagina’s (met foto’s)
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het vegan kookboek

Je goed voelen met de vegan lifestyle, dat is waar de Easy Vegan Feelgood om draait. Voel je gezond met deze mediterrane gerechten. Geniet van een goede portie dolce far niente met je vrienden. En vooral, feel connected: met elkaar én met de aarde. Living the Green Life. Dit is het vervolg op het succesvolle Easy Vegan en Easy Vegan 2. Easy Vegan won de Vegan Award voor Beste vegan kookboek van 2018, jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor veganisme.

Bijpassende Kookboeken en Informatie