Camping Kookboeken Kampeerkookboeken

Camping Kookboeken Kampeerkookboeken Tips Overzicht Recensies. Wat zijn goede kampeerkookboeken? In welke camping kookboeken kun je eenvoudige en lekkere gerechten vinden die gemakkelijk te maken zijn in de tent of caravan?

Camping Kookboeken Kampeerkookboeken

Op deze pagina zijn tips te vinden van camping kookboeken kampeerkookboeken met goede, eenvoudige en lekkere recepten die prima op de camping in de tent of caravan te maken zijn. In het onderstaande overzicht heeft de redactie een aantal camping kookboeken en kampeerkookboeken opgenomen. De nieuwe kookboeken staan bovenaan de lijst. Er zijn in het overzicht ook een aantal kookboeken opgenomen met zomerse gerechten die niet speciaal voor de camping bedoeld zijn maar wel prima te doen zijn en goed passen bij de zomerse omstandigheden.

Nieuwe Camping Kookboeken Kampeerkookboeken

Smakelijk kamperen Petra Knoth KampeerkookboekSmakelijk kamperen

Eenvoudige gerechten voor op de camping

 • Soort kookboek: camping kookboek
 • Schrijfster: Petra Knoth
 • Uitgever: Forte Culinair
 • Verschenen: mei 2018
 • Omvang: 144 pagina’s
 • Uitgave: Paperback 
 • Prijs: € 15,00
 • Inhoud kookboek: Hét camping kookboek van deze zomer! 
  Meer dan 45 recepten; variatie en inspiratie voor koken op de camping. Kamperen én lekker koken. Het klinkt als water en vuur, want hoe doe je dat met beperkte ruimte, weinig keukenspullen en ingrediënten? Toegegeven: het ís een uitdaging, maar… het kán. Echt. Voor dit campingkookboek verzamelde Petra Knoth de lekkerste, makkelijkste en meest verrassende recepten. Vakantie betekent voor haar namelijk: ontspannen, maximaal genieten en niet te moeilijk doen, maar zeker ook lekker en gevarieerd eten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartige pannenkoek met spinazie, een eitje met zoete aardappel en spek, Panpizza met zelfgemaakte tomatensaus, een couscoussalade met amandelen of een overheerlijke campingcurry? Alles vlot te bereiden op één of twee pitjes. Vier je vakantie in een camper, vouwwagen, safari lodge tent of caravan? In dit receptenboek vind je een smakelijke oplossing voor elke situatie of culinaire wens. Voor de minder ervaren kampeerder is een lijstje toegevoegd met onmisbare spullen die het kokkerellen in de campingkeuken een stuk makkelijker maken. En staat je potje vrolijk te pruttelen, plof dan in je klapstoel en geniet van de kampeerervaringen én lekkerste gerechten van Katja Schuurman, weerman Peter Kuipers Munneke en vele anderen.
 • …Meer Informatie en Bestellen >Bijpassende Kookboeken

Camping Kookboeken Kampeerkookboeken