Alex Elliott-Howery – Puur & Makkelijk Kookboek

Alex Elliott-Howery Puur & Makkelijk recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe kookboek met seizoensgerechten. Op 4 augustus   2020 bij Uitgeverij Good Cook het nieuwe kookboek van Alex Elliott-Howery en James Grant.

Alex Elliott-Howery Puur & Makkelijk Kookboek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het nieuwe kookboek Puur & Makkelijk. Het kookboek is geschreven en samengesteld door Alex Elliott-Howery . Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen van dit nieuwe kookboek van Alex Elliott-Howery en James Grant van restaurant en inmakerij Cornersmith in Sydney, Australië.

Alex Elliott-Howery Puur & Makkelijk Recensie

Puur & Makkelijk

Smakelijke recepten voor ieder seizoen

Flaptekst van het kookboek van Alex Elliott-Howery

Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met Puur & Makkelijk. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of een winterse lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma. Geniet van een kippensoep met lentegroenten of maak je eigen mosterd in de herfst. Alle recepten zijn afkomstig van het veelgeprezen restaurant en inmakerij Cornersmith.

Bijpassende kookboeken en informatie