GoodyFood Biologische Supermarkt Hilversum – Openingstijden en Informatie

De biologische supermarkt Goodyfood vind je in Hilversum midden in het centrum, aan het Noordse Bosje nummer 11. Op werkdagen is Goodyfood geopend van 08.30 tot 18.00 uur met uitzondering van maandag, dan opent de supermarkt om 10.00 uur. Biologische-SupermarktOp zaterdagen kun je je biologische boodschappen doen tussen 08.00 en 17.00 uur. Goodyfood Hilversum heeft geen koopzondag. In deze biologische supermarkt vind je een uitgebreid assortiment aan biologische groenten, fruit en andere levensmiddelen. Ook heeft Goodyfood een redelijk assortiment aan persoonlijke verzorging, make up artikelen, duurzame schoonmaakmiddelen en homeopathische middelen. Maak je gebruik van Vita groente- en fruitabonnement, dan kun je dit op dinsdag afhalen.


GOODYFOOD HILVERSUM – OPENINGSTIJDEN
Maandag: 10.00-18.00
Dinsdag: 08.30-18.00
Woensdag: 08.30-18.00
Donderdag: 08.30-18.00
Vrijdag: 08.30-18.00
Zaterdag: 08.00-17.00
Zondag: gesloten
Feestdagen: gesloten


GOODYFOOD HILVERSUM – ADRES EN CONTACTINFORMATIE
Bedrijfsnaam: GoodyFood Hilversum C.V.
Adres: Noordse Bosje 11
Postcode: 1211 BD
Plaats: Hilversum
Provincie: Noord-Holland
Telefoonnummer: 035-6237163
Email: hilversum@goodyfood.nl | drogisterij@goodyfood.nl
KvK Nummer: 32036314


GOODYFOOD BEZOCHT EN BEOORDEELD DOOR DE REDACTIE
In de winter, het voorjaar en de zomer van 2015 hebben de redactieleden van Allesoveretenendrinken.nl Goodyfood in Hilversum diverse malen bezocht. De biologische supermarkt is erg ruim en licht opgezet en behoorlijk uitgebreid gesorteerd. De versproducten hebben vermoedelijk een behoorlijke doorloop, aangezien de kwaliteit er van doorgaans uitstekend is. Daarnaast is het assortiment van de drogisterij met diverse spullen voor onder andere persoonlijke verzorging, homeopathie en make up, redelijk uitgebreid. Er staat ook altijd een medewerker klaar die je graag adviseert over de artikelen. Sowieso is het personeel over het algemeen vriendelijk, behulpzaam en enthousiast. Zowel in de winkel, als achter de kassa. Parkeren kan in de parkeergarage naast de winkel. Voor rolstoelgebruikers is er een aantal plekken voor de deur. Kom je met de fiets, dan is er voldoende plek om deze te stallen.

Totaal oordeel: +++  (uitstekend)
Personeel: +++ (vriendelijk, behulpzaam en enthousiast)
Assortiment: +++  (uitstekend)
Inrichting winkel: +++ (uitstekend)


Trefwoorden: Goodyfood Biologische Supermarkt | Hilversum | Adres | Assortiment | Beoordeling | Informatie | Openingstijden | Telefoonnummer