Spaans Kookboek Sandra Alvarez Sabor Sabor Recensie ★★★

Spaans Kookboek Sandra Alvarez Sabor Sabor Recensie ★★★

Spaans Kookboek Sandra Alvarez Sabor Sabor Recensie ★★★
Sandra Alvarez zou je kunnen kennen van het tv-programma MasterChef Holland waaraan ze in 2015 deelnam. Alhoewel geboren in Amsterdam, is ze van Spaans-Chinese afkomst. Vooral haar Spaanse familie inspireerde haar tot koken. Via haar website Sandaskitchen.nl kreeg ze een groep trouwe volgers. En nu is er haar kookboek Sabor Sabor met moderne Spaanse gerechten.

Sabor Sabor is een goede introductie tot de moderne Spaanse keuken
Het Spaanse kookboek van Sandra Alvarez Sabo Sabor is mooi uitgegeven, de recepten zijn duidelijk en goed beschrijven. Elke gerecht heeft een mooie en duidelijke foto die helpt bij de bereiding. Je kunt het kookboek Sabor Sabor een goede introductie noemen tot de Spaanse keuken met gerechten die prima te bereiden zijn en waarvoor je in de meeste gevallen niet heel moeite hoeft te doen om de juiste ingredienten te vinden. Wel zijn er ook een paar minpuntjes te noemen. Bij de recepten staat niet aangegeven hoe lang je bezig bent met de bereiding. En wat op den duur ook een beetje storend is, zijn de foto’s van Sandra Alvarez zelf die als een soort van gemankeerd fotomodel poseert. Desondanks is het toch een aantrekkelijk kookboek geworden. Het Spaanse kookboek Sandra Alvarez Sabor Sabor is gewaardeerd met ★★★ (zeer goed).

Recensie van Theo Jordaan

Minpunten Kookboek
– Geen bereidingstijd genoemd
– Veel overbodige foto’s van Sandra Alvarez zelf

Pluspunten Kookboek
– Duidelijke recepten
– Mooie en duidelijke foto’s
– Goede introductie in de Spaanse keuken

SPAANS KOOKBOEK SANDRA ALVAREZ – SABOR SABOR
De nieuwe Spaanse keuken
– Titel: ¡Sabor Sabor!
– Soort kookboek: Spaans kookboek, Recepten uit Spanje
– Schrijfster: Sandra Alvarez
– Uitgever: Terra
– Verschenen: 4 oktober 2017
– Omvang; 224 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Kookboek
– Prijs: € 24,99
– Waardering: ★★★ (zeer goed) Theo Jordaan
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst Spaans Kookboek Sandra Alvarez Sabor Sabor
Een verrassend modern Spaans kookboek met prachtige fotografie dat je direct uitnodigt om te gaan koken. Sandra Alvarez ontdekte bij MasterChef Holland dat haar Spaanse recepten veel waardering kregen. Zij besloot haar traditionele familierecepten – van Santiago de Compostella tot het hippe Ibiza – eenvoudiger, moderner en gezonder te maken. Haar recepten bevatten minder suiker en meer groenten dan de traditionele gerechten en er zijn opvallend veel vegetarische varianten.Door Sandra’s verhalen krijg je de Spaanse lifestyle en sfeer van het land mee. Bij de recepten staan wijntips. Sandra slaagt erin om mensen op een enthousiaste manier Spaans te laten koken, voor elk budget!Met deze gemakkelijk te bereiden recepten, met weinig ingrediënten en lekkere sauzen, zet je snel het beste uit de Spaanse keuken op tafel.

Bijpassende Kookboeken en Informatie
Spaanse Streekgerechten
Kookboeken Recensies
Nieuwe Kookboeken Oktober 2017