Eva Posthuma de Boer Kookboek Voer voor Vrienden

Eva Posthuma de Boer Kookboek Voer voor Vrienden Recensie

Eva Posthuma de Boer Kookboek Voer voor Vrienden Recensie
Op 10 november 2017 is het nieuwe Eva Posthma de Boer kookboek Voer voor vrienden uitgekomen. In dit bijzondere kookboek vind je 16 3-gangen menu’s die je zelf kunt maken als je familie of vrienden op bezoek krijgt. Ideaal voor bijvoorbeeld de kerstdagen. Op deze pagina is informatie te vinden over het Eva Posthuma de Boer Kookboek Voer voor Vrienden, mogelijkheden tot bestellen en informatie over recensie, review en waardering.

EVA POSTHUMA DE BOER – VOER VOOR VRIENDEN
Het menuboek voor zorgeloze etentjes
– Titel: Voer voor vrienden
– Schrijfster: Eva Posthuma de Boer
– Soort kookboek: feestdagen kookboek, koken voor grote groepen
– Aantal recepten: 16 3-gangen menu’s
– Uitgever: Spectrum
– Verschenen: 10 november 2017
– Omvang: 192 pagina’s (met foto’s)
– Uitgave: Paperback
– Prijs: € 24,99
…Meer Informatie Recensie en Bestellen >

Flaptekst Eva Posthuma de Boer Kookboek Voer voor Vrienden
Samen om de tafel, schalen vol eten, flessen die rondgaan, verhalen, grappen en zielenroerselen die worden gedeeld: daar worden we gelukkig van! Maar hoe zorg je ervoor dat je als kok ook deelt in die feestvreugde, en vul je die schalen ondertussen met de meest heerlijke gerechten? Hoe stel je een menu goed samen, welke smaken passen bij elkaar, hoe maak je het geheel niet te zwaar, maar bovenal: hoe plan je het allemaal zo in dat je zelf niet alleen maar zwetend achter het fornuis staat? In Voer voor vrienden reikt Eva Posthuma de Boer met zestien driegangenmenu’s de handvaten aan om van een etentje een feest te maken waaraan je zelf kunt meedoen. Voor elk seizoen heeft Eva vier menu’s samengesteld met gerechten uit verschillende windstreken. De menu’s zijn evenwichtig opgebouwd, met de juiste balans tussen koolhydraten en groente, en een mooie afwisseling van vlees en vis. Voor elk seizoen is ook een geheel vegetarisch menu opgenomen, en bij veel gerechten worden vegetarische opties gegeven. En omdat een etentje begint met een borrel, en een borrel niet zonder een hapje kan, staat er bij elk menu een recept voor een simpel, zelfgemaakt borrelhapje. En omdat elk etentje gepaard gaat met verhalen, bij elk menu ook een verhaal.

Informatie over Eva Posthuma de Boer
Eva Posthuma de Boer is schrijver en columnist. In de afgelopen tien jaar bracht ze vier succesvolle romans uit. Als columniste werkt Eva voor diverse bladen en kranten. In Het Parool had ze, samen met Thomas Acda, jarenlang een culinaire column met recepten. Naast het schrijven, kookt Eva graag en veel. De keukentafel is het hart van haar huis; daar worden ruzies beslecht, plannen gesmeed en vriendschappen beklonken. Behalve veel vrienden, ontvangt Eva ook regelmatig gasten in haar underground restaurant Chez PdeB.

Bijpassende Kookboeken en Informatie
Kerst Kookboeken
Kookboeken Recensies 2017
Beste Kookboeken 2017
Nieuwe Kookboeken November 2017