Salad in a Jar Recensie Kookboek Salade Recepten

Salad in a Jar Recensie Kookboek Salade Recepten

Salad in a Jar Recensie Kookboek Salade Recepten
Met de heel uitnodigende titel Salad in a jar weer zo’n fijn en handzaam vormgegeven boekje met allerlei gezonde groente-gerechtjes. Het boekje start met een aantal heerlijke zelf te maken dressings, zoals een romige dressing en een Franse vinaigrette. Daarna volgen een heleboel heerlijke en vaak verrassende recepten voor salad in a jar – salades die in een potje worden klaargemaakt. Dat ziet er niet alleen heel aantrekkelijk uit, met allerlei mooie laagjes en kleurtjes, maar is ook nog eens heel handig als je salades wilt meenemen, bijvoorbeeld voor je lunch.

Heerlijk, inspirerend en heel mooi uitgegeven!
Elke 2 pagina’s bevatten een foto van de ingrediënten voor een salade en een foto van het kant-en-klare recept. Daarnaast vind je een duidelijke ingrediëntenlijst en de bereidingswijze. Ook staat vermeld wat een bepaalde salade doet voor je gezondheid.
Er staan veel verschillende salades in het boekje – met fruit en met groenten, rauwe salades en salades met zoete ingrediënten. Je kunt er heel veel kanten mee op – er zijn zelfs salades die je prima als ontbijt kunt eten. Kortom: een heerlijk, inspirerend en mooi uitgeven kookboek om door heen te bladeren en vooral om veel uit te proberen! Een aanrader voor iedereen die graag meer groenten aan zijn dagelijkse menu wil toevoegen en dat voor een aantrekkelijk lage prijs! Salad in a Jar wordt beoordeeld met ++++ (uitstekend).

ANNA HELM BAXTER – SALAD IN A JAR INFORMATIE
– Titel: Salad in a Jar
– Ondertitel: Gezond, groen en lekker
– Soort boek: recepten voor gezonde salades om mee te nemen
– Schrijfster: Anna Helm Baxter (Frankrijk)
– Uitgever: Becht
– Omvang: 159 pagina’s (met afbeeldingen)
– Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
– Prijs: € 12,95 / € 7,99
– Oordeel redactie: ++++ (uitstekend) Monique van der Hoeven
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst Salad in a Jar
Salades zijn niet alleen lekker als voorgerecht of lichte hoofdmaaltijd, maar ook heerlijk om als lunch te eten. Maar onderweg of op het werk kan een salade niet de handigste keuze lijken. Tenzij de salade in een potje zit: salad in a jar! ’s Morgens vul je een flinke pot met in laagjes de ingrediënten voor de salade. Onderin doe je natuurlijk eerst de zelfgemaakte dressing, waarvoor in het boekje heerlijke recepten staan. Wanneer het lunchtijd is, schud je het potje om en heb je een lekkere kant-en-klare salade!

Bijpassende Kookboeken en Informatie
Kookboeken Recensies Overzicht
Kookboeken Informatie Overzicht