Groene Sapjes Recensie Boek Recepten Smoothies

Groene Sapjes Recensie Boek Recepten Smoothies

Groene Sapjes Recensie Boek Recepten Smoothies
Wat een ongelofelijk leuk en verrassend boekje is Groene Sapjes! De vormgeving trekt de aandacht, op een positieve manier – een lekker stevig en handzaam boekje met een gezond (groen!) sapje op de voorkant. Nou hebben wij al aardig wat gezondheidsboekjes op de plank staan, dus ik was aangenaam verrast door het aanbod van groene sapjes en smoothies in dit boekje.

Het boek Groene sapjes is onderverdeeld in 4 delen, een algemeen deel, waarin o.a. wordt uitgelegd hoe je een eenvoudige detox kuur kunt doen, gewoon zelf thuis. Ik heb me er nog niet aan gewaagd, maar wie weet – het klonk inspirerend. Dan volgt een deel met sapjes, een deel met smoothies en een deel met shots en melk van zaden en noten.

Nu al verslaafd aan de chocolade-cashewnotenmelk ’s-avonds voor ik ga slapen
Elk drankje krijgt 2 pagina’s met mooie kleurrijke foto’s van de ingrediënten en het kant en klare sapje en heldere uitleg van de ingrediënten, hoe je het drankje maakt en – wat ik superleuk vond – op welke manier het drankje een positief effect heeft op je lichaam of geest. Ik heb al verschillende drankjes uit dit boekje uitgeprobeerd: o.a. het breinsapje en Poppeye’s sapje en ben er enthousiast over. En ik ben nu al verslaafd aan de chocolade-cashewnotenmelk ’s-avonds voor ik ga slapen.

Het boekje Groene Sapjes maakt deel uit van een hele serie die De supergroene serie heet. Ik ben reuze nieuwsgierig naar andere deeltjes: Groene Ontbijtjes en Salad in a jar? Klinkt interessant, lekker en gezond! Het boek Groene sapjes wordt beoordeeld met ++++ (uitstekend).

FERN GREEN – GROENE SAPJES INFORMATIE
– Titel: Groene sapjes
– Soort boek: recepten voor smoothies en sapjes
– Schrijfster: Fern Green
– Origineel: Green Smoothies
– Nederlandse vertaling: Barbara Luiten
– Uitgever: Becht
– Verschenen: 2014
– Omvang: 159 pagina’s (met afbeeldingen)
– Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
– Prijs: € 12,99 / € 6,99
– Oordeel redactie: ++++ (uitstekend) Monique van der Hoeven
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst en inhoud Groene sapjes
Heerlijke, gezonde groene sapjes maak je zelf. Met heel veel vers fruit en groenten, maar ook met minder voor de hand liggende ingrediënten als aloë vera, superfoods en andere verantwoorde ingrediënten. Op elke overzich-telijke spread worden per recept alle ingrediënten getoond. De positieve werkingen van alle onderdelen worden duidelijk in beeld gebracht. Met niet meer dan een blender of een sapcentrifuge werk je zonder moeite naar een nog betere gezondheid toe!

Bijpassende Boeken en Informatie
Gezonde Thee Recensie Boek over Thee
Kookboeken Recensies 2017 Overzicht