Kookboek Boerenkool Amelia Wasiliev Recensie Review

Kookboek Boerenkool Amelia Wasiliev Recensie Review

Kookboek Boerenkool Amelia Wasiliev Recensie Review
Een kookboek over boerenkool – ik zou het zelf niet verzonnen hebben, maar het bestaat echt en het is nog leuk ook nog! Boerenkool geschreven door Amelia Wasiliev en uitgegeven door Uitgeverij Gottmer/Becht in dezelfde serie als o.a. Groene sapjes en Salad in a jar is een heel veelzijdig receptenboekje. Normaal gesproken eet ik, als Nederlandse, boerenkool als stamppot. Maar boerenkool is blijkbaar hot – het heeft ongelofelijk veel gezonde eigenschappen, staat voorin het boekje uitgelegd en blijkbaar zijn er verschillende soorten. Ik had zelf nog nooit van Red Russian en Palmkool gehoord: het zijn boerenkoolsoorten.

Veelzijdige en lekkere boerenkool gerechten
En dan is boerenkool blijkbaar ook nog eens heel veelzijdig te gebruiken. Het boekje staat boordevol heerlijke en bijzonder recepten, maar liefst 69 stuks, van supergroene sapjes en boerenkoollimonade tot boerenkoolstrooisel, muffins met boerenkool en zelfs een ontbijtje met boerenkool.
Erg leuk om deze groente eens zo in het zonnetje te zetten. Wij gaan komende winter genieten van veel gezonde boerenkool gerechten. Ik ben enthousiast! Amelia Wasiliew – Boerenkool waardeer ik met ++++ (uitstekend).

KOOKBOEK BOERENKOOL – AMELIA WASILIEW INFORMATIE
– Titel: Boerenkool
– Ondertitel: 69 recepten met boerenkool & andere koolsoorten
– Schrijfster: Amelia Wasiliev
– Soort kookboek: boerenkool en groente recepten
– Uitgever: Becht
– Omvang: 159 pagina’s (met afbeeldingen)
– Uitgave: Gebonden Boek
– Prijs: € 12,95
– Oordeel: ++++ (uitstekend) Monique van der Hoeven
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst Boerenkool 69 recepten met boerenkool & andere koolsoorten
Boerenkool superfood heeft internationaal een vlucht genomen als uiterst gezond ingrediënt. In dit kookboek vind je geen stamppotten, maar recepten voor 44 gezonde gerechten en 25 drankjes met superfood boerenkool. Maar ook met andere koolsoorten, zoals de steeds bekender wordende palmkool. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan groene hummus, boerenkoolchips, gegrilde garnalentaco’s en Griekse boerenkoolsalade, maar ook aan groene smoothies en reinigende shots. Boerenkool superfood nummer 1!

Bijpassende Kookboeken en Informatie
Kookboeken Nieuwe Recensies 2017