Groene Burgers Recensie Vegetarisch Hamburger Kookboek Marin Nordin

Groene Burgers Recensie Vegetarisch Hamburger Kookboek Marin Nordin

Groene Burgers Recensie Vegetarisch Hamburger Kookboek Marin Nordin
Groene burgers is een inspirerend en mooi vormgegeven vegetarisch kookboek. Een stoer vegetarisch kookboek met mooie recepten voor burgers waarvoor de slager niet nodig. Bijzonder is dat de Zweedse auteur van het kookboek, Martin Nordin, erin is geslaagd om het stoere karakter van de hamburger volledige te behouden, zonder dat er ook maar vlees in de buurt is geweest.

Stoere lekkere vegetarische hamburgers en bijzondere bijgerechten
Martin Nordin is van huis uit geen kok. Hij is werkzaam als artdirector bij de Zweedse woongigant IKEA. Maar in zijn vrije tijd is hij zeer geïnspireerd op zoek gegaan naar stoere, bijzondere en lekker recepten voor vegetarische burger. En zijn zoektocht heeft 31 bijzondere recepten opgeleverd. Leuk is ook dat het kookboek zich niet beperkt tot de recepten voor de burgers zelf. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de bijbehorende broodjes. Vooral de gitzwarte hamburgerbroodjes zijn heel bijzonder. En Martin Nordin gaat nog verder. Ook voor lekkere bijgerechten, frietjes, pickles, toppings en sauzen is volop inspiratie te vinden in dit bijzondere kookboek. Alle recepten zijn helder en duidelijk, in stappen uitgewerkt en worden geïllustreerd door mooie en goede foto’s die een beeld geven van het eindresultaat. Al met al is het vegetarische kookboek Groene Burgers van Martin Nordin een echte aanwinst. Mooi vormgegeven en bedacht vanuit een goed idee is Martin Nordin – Groene burgers gewaardeerd met ★★★★ (uitstekend).

Recensie van: Theo Jordaan

MARTIN NORDIN – GROENE BURGERS
Kookboek voor Vegetarische Hamburgers
– Titel: Groene burgers
– Schrijver: Martin Nordin (Zweden)
– Soort kookboek: vegetarische hamburgers, vegetarisch kookboek
– Origineel: Gröna burgare (2017)
– Nederlandse vertaling:
– Uitgever: Forte Culinair
– Verschenen: juni 2017
– Omvang: 160 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Kookboek (met foto’s)
– Prijs: € 19,95
– Waardering: ★★★★ (uitstekend) Theo Jordaan
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst Groene burgers Vegetarisch kookboek van Martin Nordin
Groene burgers is een heerlijk boek met 30 groene, natuurlijk vegetarische burgers met bonen en linzen, wortels, courgette, spinazie, champignons, halloumi en de fijnste bijgerechten. Voor iedereen die meer groen maar vooral ook lekker wil eten. Maak kennis met de onweerstaanbare groene burger en je zult ontdekken hoe smakelijk deze is vergeleken met een traditionele beefburger. In dit boek vind je behalve de burgers, smakelijke recepten voor broodjes, zoetzure bijgerechten, sauzen, dips en andere burgerboosters. Martin Nordin heeft een goede neus voor smaak, styling en fotografie. Doordeweeks is hij werkzaam in de communicatiebranche en als hij niet werkt, componeert hij burgers, sauzen en zoekt hij de ultieme balans tussen zoet en zuur in de pickled jalapenos.

Bijpassende Kookboeken
Scandinavische Kookboeken
Beste Kookboeken 2017
Nieuwe Kookboeken Juni 2017