Sophie Matthys Taco’s en Tortilla’s Kookboek Recensie

Sophie Matthys Taco's en Tortilla's Kookboek Recensie

Taco’s en Tortilla’s

  • Schrijfster: Sophie Matthys (België)
  • Soort boek: taco en tortilla kookboek
  • Uitgever: Manteau
  • Verschijnt: 27 augustus 2019
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Flaptekst van het Taco en Tortilla Kookboek

Good comfort food en je kunt er eindeloos mee variëren.Van een snelle snack tot een uitgebreide maaltijd. Authentiek Mexicaans of met een Europese toets. Als lunch, diner of tussendoortje. In dit kookboek ontdek je hoe bijzonder veelzijdig tortilla’s en taco’s kunnen zijn.Eerst krijg je uitleg over de verschillende soorten tortilla’s, enkele sausrecepten en een basisrecept voor het zelf bakken van mais- en tarwetortilla’s.

Daarna volgen recepten voor gerechten die je in een handomdraai klaarmaakt en die werkelijk iedereen – jong en oud, veggie- of veganfan, vlees- of visliefhebber – lekker vindt!Gemakshalve wordt ook uitgegaan van kant-en-klaar gekochte taco’s, tortilla’s, tortillachips, wraptortilla’s en bonen in blik. Ook alle andere ingrediënten zijn in de supermarkt verkrijgbaar.Lekker in elk seizoen en je haalt er altijd de zon mee op tafel!

Bijpassende Kookboeken en Informatie

Sophie Matthys Tajines Kookboek RecensieSophie Matthys – Tajines
tajine gerechten
Uitgever: Manteau
Verschijnt: 27 augustus 2019
Inhoud kookboek: De zon, de smaken en de geuren van het Zuiden op je bord.Smaken en aroma’s die de tijd krijgen om zich langzaam te vermengen. Een overvloed aan keuze van basisingrediënten: lamsvlees, kip en gevogelte, rund- en varkensvlees, vis en schaaldieren, peulvruchten, noten, fruit en groenten. Met kruiden die gegarandeerd een exotische toets geven. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat tajines in korte tijd heel populair zijn geworden in onze keuken en gesmaakt worden door jong en oud…lees verder >