Noten Kookboeken Marjolaine Daguerre Noten Recensie

Noten Kookboeken Marjolaine Daguerre Noten Recensie

Marjolaine Daguerre Noten Recensie Noten Kookboek
Noten zijn in de afgelopen jaren een steeds geliefder geworden als ingrediënt voor allerlei soorten gerechten. Van hoofdgerecht tot bijgerecht en van voorgerecht tot nagerecht, overal zijn noten uitstekend te gebruiken. Het mooi vormgegeven compacte kookboek van Marjolaine Daguerre – Noten, geeft een goede indruk van de mogelijkheden die er allemaal zijn om met noten te koken.

Heldere en duidelijke recepten voor heerlijke noten gerechten
Marjolein Daguerre gebruikt trouwens noten in de breedste zin van het woord. Er is namelijk een verschilt tussen het begrip echte noten en culinaire noten. Het kookboek noten gaat uit van het laatste waarbij bijvoorbeeld ook pinda’s (eigenlijk een peulvrucht) en cashewnoten, pistachenoten en amandelen (eigenlijk pitten en/of steenvruchten) worden gebruikt. De gerechten in het kookboek zijn helder en duidelijk met aan de ene kant het recept en aan de andere kant een goede foto die duidelijk laats zien hoe het eindproduct eruit moet zien. Na een aantal recepten te hebben uitgeprobeerd kan geconcludeerd worden dat deze goed zelf te maken zijn, ook als je zelf geen enorme keukenprinses of -prins bent. Wel is het aantal van 36 recepten aan de beperkte kant. Maar gelukkig is de prijs van dit kookboek laag! Het kookboek van Marjolaine Daguerre – Noten is een goede basis om aan de slag te gaan met noten in de keuken en wordt gewaardeerd met +++ (zeer goed).

Recensie van: Theo Jordaan

MARJOLAINE DAGUERRE – NOTEN INFORMATIE NOTEN KOOKBOEK
– Tiel: Noten 36 recepten met een bite
– Schrijfster: Marjolaine Daguerre (Frankrijk)
– Soort kookboek: gerechten met noten
– Aantel recepten: 36 gerechten
– Origineel: Super fruits secs
– Nederlandse vertaling: Marthe Philipse
– Uitgever: Becht
– Verschenen: oktober 2016
– Omvang: 70 pagina’s (met afbeeldingen)
– Uitgave: Gebonden Kookboek
– Prijs: € 9,95
– Waardering: +++ (zeer goed) Theo Jordaan
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst Marjolaine Daguerre – Noten
Noten zijn ontzettend gezond en kunnen ons dagelijks van belangrijke voedingsstoffen voorzien. Voedingsvezels, gezonde vetten, vitamines, mineralen: alles zit erin. De 36 recepten in Noten laten deze veelzijdigheid zien. Veelzijdig Noten zijn ontzettend gezond en kunnen ons dagelijks van belangrijke voedingsstoffen voorzien. Voedingsvezels, gezonde vetten, vitamines, mineralen: alles zit erin. De 36 recepten in Noten laten deze veelzijdigheid zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van hartige koffiebroodjes met pinda, bacon en pruimen, risotto met amandelpasta en gebakken sint-jakobsschelpen of amandel-macadamiacakejes met citroenvulling? Ontdek recepten met noten Er valt in de keuken wat noten betreft nog veel te ontdekken: van cashewnoten kun je bijvoorbeeld heerlijke ‘kaas’ maken, in een risotto kan room worden vervangen door amandelpasta en van noten is plantaardige melk te maken. Noten behoren daarnaast volgens de Schijf van Vijf tot de dagelijks noodzakelijke voeding en leveren belangrijke vitamines en mineralen zoals vitamine B1, vitamine E en ijzer.

Bijpassende Kookboeken en Informatie
Noten Kookboeken Overzicht
Eetbare Noten Meer Informatie
Kookboeken Nieuwe Recensies