Vleesbijbel Kookboek Vlees Gertjan Kiers Kookbijbel

Vleesbijbel Kookboek Vlees Gertjan Kiers Kookbijbel

Vleesbijbel Kookboek Vlees Gertjan Kiers Kookbijbel
In maart 2017 verschijnt een nieuw deel in de serie kookboeken in de reeks Kookbijbel. Deze keer de Vleesbijbel een kookboek vlees van Gertjan Kiers. Op deze pagina kun je informatie vinden over Vleesbijbel Kookboek Vlees Gertjan Kiers.

GERTJAN KIERS – VLEESBIJBEL VLEES KOOKBOEK
– Titel: Vleesbijbel
– Ondertitel: Alles over rund & kalf, varken en lam
– Schrijver: Gertjan Kiers (Nederland)
– Soort kookboek: kookbijbel vlees, vlees kookboek
– Uitgever: Carrera Uitgevers
– Verschijnt: 20 maart 2017
– Omvang: 496 pagina’s (met afbeeldingen)
– Uitgave: Gebonden Kookboek
– Prijs: € 29,99
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst en inhoud Vleesbijbel Kookboek Vlees
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Bijpassende Boeken en Informatie
Nieuwe Kookboeken Maart 2017
Nieuwe Kookboeken 2017 Overzicht