Maureen Tan De Bijbel van de Indonesische Keuken Recensie

Maureen Tan De Bijbel van de Indonesische Keuken Recensie

De Bijbel van de Indonesische Keuken

  • Schrijfster: Maureen Tan (Nederland)
  • Soort kookboek: Indonesisch kookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschijnt: 24 april 2020
  • Omvang: 496 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het nieuwe kookboek van Maureen Tan

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Bijpassende kookboeken en informatie