De Zilveren Lepel Napels en de Amalfikust Kookboek Recensie

De Zilveren Lepel Napels en de Amalfikust Kookboek Recensie

De Zilveren Lepel Napels en de Amalfikust Kookboek Recensie
Het nieuwe kookboek van De Zilveren Lepel – Napels en de Amalfikust biedt recepten uit de culinair zeer rijke stad Napels en omgeving. Ook deze keer is het kookboek uit de onvolprezen reeks van de Zilveren Lepel prachtig te noemen. Het kookboek ademt volop liefde en passie voor de gerechten en de mensen uit Napels en de Amalfikust. Het is een waar genot om alleen maar in het kookboek te bladeren, te genieten van de prachtige foto’s en zo nu en dan te lezen over de mooiste en lekkerste streekproducten en -gerechten.

Prachtig en met oog voor detail gemaakt, inspirerendvoor elke kok en Italië-liefhebber!
Voor elke kok en Italië-liefhebber, zelfs al kook je nooit, is De Zilveren Lepel – Napels en de Amalfikust een aanwinst en inspiratiebron. De uitleg in de recepten is zeer helder en duidelijk en geeft ruim voldoende informatie over de gecompliceerdheid van de gerechten. Over de mooie Streekproducten en -gerechten wordt op een zeer aanstekelijke manier verteld. Eigenlijk kun je dit wel het perfecte voorbeeld noemen van een uitmuntend gemaakt en uitgevoerd kookboek. Een, schijnbaar, klein detail van twee leeslinten zegt eigenlijk al voldoende. Heel handig omdat je soms een gerecht wil maken waarbij je een saus gebruikt die ergens anders in het kookboek staat. Dit maakt zoeken overbodig. Kortom De Zilveren Lepel – Napels en de Amalfikust is een zeer inspirerend, prachtig en met oog voor detail uitgevoerd kookboek dat gewaardeerd is met de maximale +++++ (uitmuntend). En het is niet alleen heel fijn om voor jezelf te kopen, nee het zal ook zeker zeer gewaardeerd worden als je een ander verblijdt met dit prachtige kookboek!

Recensie: Theo Jordaan

DE ZILVEREN LEPEL – NAPELS EN DE AMALFIKUST KOOKBOEK
– Titel: Napels en de Amalfikust
– Schrijver: De Zilveren Lepel
– Soort boek: Italiaans kookboek
– Uitgever: Spectrum
– Verschenen: 1 juni 2017
– Omvang: 272 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Kookboek
– Prijs: € 35,00
– Waardering: +++++ (uitmuntend) Theo Jordaan
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst Kookboek De Zilveren Lepel – Napels en de Amalfikust
Nieuwe zonnige en veelzijdige recepten van de makers van De Zilveren Lepel. De Zilveren Lepel – Napels en de Amalfikust biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken geroemd om het lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en heerlijke kazen, zoals de wereldberoemde mozzarella di bufala. De keuken van de idyllische Amalfikust is bijna helemaal gebaseerd op al het heerlijks wat de zee te bieden heeft. Bovendien staat de streek bekend om haar citroenen, bij uitstek geschikt voor de verrukkelijke limoncello. De gevarieerde combinatie van kust en binnenland en de bijbehorende culinaire tradities, zorgen voor een selectie aan overheerlijke gerechten. Door de veelzijdige keuken, geweldige ingrediënten en schitterend foodbeeld en foto’s van de omgeving, is dit boek een culinaire reis om van te watertanden!

Bijpassende Kookboeken en Informatie
Italiaanse Kookboeken Overzicht
Nieuwe Kookboeken Juni 2017
Italië Eten & Drinken Overzicht