Danny Jansen Desserts Kookboek Recensie

Danny Jansen Desserts Kookboek Recensie

Desserts

Masterclass kookboek

  • Schrijver: Danny Jansen (Nederland)
  • Soort kookboek: dessertkookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Verschenen: 22 oktober 2019
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek

Flaptekst van het dessertkookboek van Danny Jansen

Masterclass Desserts: van klassieke desserts als tiramisu en crème brûlée tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals vanillehangop en pêche melba. Leer de basisbeginselen en maak handig gebruik van het aanbod aan basisrecepten.

Informatie over Chef Danny Jansen

Danny Jansen is geboren op 2 augustus 1979 in het Brabantse dorpje Raamsdonksveer. Sinds zijn 14de jaar staat hij in de keuken. Eerst als afwasser, vervolgens als leerlingkok. Danny’s loopbaan begon bij een steengrill-restaurant, daarna volgende ondermeer hotels en sterrenzaken. Danny heeft een passie voor pâtisserie, hij heeft daarin veel wedstrijden gedaan en werkte lang als chefpâtissier. De chef heeft veel gereisd voor zijn baan als redacteur voor een culinaire glossy. In 5 jaar tijd interviewde hij 3-sterrenchefs van Barcelona tot Londen, maar ook producenten als een witoofboertje uit België.

Op zijn 17e jaar maakte Danny zijn debuut op de Nederlandse televisie in een kort filmpje van het bekende kookprogramma “Koken met Sterren” met Cas Spijkers. Nu staat hij zelf voor de camera’s en verleidt hij kijkers met Aziatische of andere culinaire heerlijkheden. Soms traditioneel, soms met een twist, maar altijd lekker van smaak.

Bijpassende Kookboeken en Informatie